Luen solu- ja molekyylibiologian tenttiin, aihe on laaja kuin mikä. Olen itse asiassa lukenut tuohon tenttiin jo monta kuukautta, aina silloin tällöin, aihe kuitenkin on sen verran kiinnostava. En siis ole päntännyt asioita vaan lueskellut ja yrittänyt ymmärtää. Mutta opettelemista on vielä vaikka kuinka ja tentti häämöttää...vapun jälkeen! En pyri täydellisyyteen mutta hyvään menestykseen kuitenkin. Gradun aiheeni liittyy solubilsaan joten olisihan se ihan hyvä saada aineesta kunnon arvosana.

Muutama ryhmätyö tehty, esityksiä vielä pitämättä, parin aineen harjoitusselosteet vielä palauttamatta..Seminaarityö tekemättä. Yksi tentti jäi rästiin kun en päässyt paikalle. Miten sitä onkin kertynyt niin paljon hommaa? No, sitten kun opintopisteet ropisevat rekisteriin niin silloin hymyilyttää  jospa suorastaan naurattaa?

Luulen että viikonloppuna ei paljoa tule opiskeltua, otan mainion kirjani kuitenkin mukaan. Tänään lähdemme mökille, mökkikausi siis avataan ja vietetään rauhallinen vappu, niin kuin jo monena edellisenä vuotena. Mielenkiintoista nähdä, raparperit ovat varmasti jo nousseet esiin! Haravoimaan ja yleistä siisteyttä ylläpitämään, mökin siivous kesää vasten ja ehkäpä roskien, siis risujen, polttamista jos sää sallii. Eilen kävin kosmetologillani, hän toivoi että tulisi kylmä vappu, hrrr! Ja että miksikö, no tietenkin siksi että naapurit eivät riekkuisi pihalla mölisemässä yöllä niin myöhään jos niillä on kylmä...heh heh ! Sopu sijaa antaa ja miten se meni,

Oikein hyvää vappua itse kullekin!